Terug naar beginpagina

Reisverslag en belevenissen van Coby en Phillip Visser van de overwintering in Portugal in 2009.

 

Hallo lieve leden van de "KUKULKOARE"  Wy zyn nu al weer 1 maand in Portugal en genieten elke minuut ervan.  We hebben heel goed weer tot nu toe en zelfs s'avonds is het nog niet koud.
Wy zyn eerst naar MIRA, een klein kust plaatsje) by Alveiro, waar we heerlyk gefiets hebben tussen de bossen, daarna naar ALBACO, ook een schattig stadje en daar zyn we met een bus naar NAZARE gegaan, met de kabelbaan naar boven, naar het oude gedeelte gegaan. 
Vandaar naar ALCASCER, ook een prachtig stadje met  kleine steegjes waar de mensen wonen en winkelen, ook een prachtige Katedraal, en een brede rivier waar ik de naam nu even niet kan onthouden.
Vandaar hebben we wild geparkeerd, en jullie willen niet weten hoeveel campers daar stonden, wel 30.  Het was by een stuwmeer, waar drinkwater uit een bron kwam, er waren 2 wc, en ook nog 2 warme douchen.  Dat is 16 km. van Alcascer do sol.
Nu staan we op een camping in SERPA, nou lieve mensen ook een schitterend oud stadje, met een hele oude en grote burcht, waar mensen nog in die oude huisjes in de muur wonen, en je hoort geen geschreeuw of lawaai.  Echt een aanrader.
Maandag gaan we weer verder de Algarve in en dan zien we wel weer waar we uitkomen.
 
Groejes van de Vissertjes uit NYVERDAL